GladMuskel

Frisk Alle dage

Klassisk Massage: 

Er en dybdegående muskelmassage (fysiurgisk massage), hvor jeg gennemarbejder musklerne fra deres udspring til deres hæfte. Behandlingen øger blod-gennemstrømningen og løser op for ophobede affaldsstoffer.

Wellness Massage:

Er en klassisk afslappende massage for krop og sind. Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt. Kort sagt en forkælelse af din krop og sjæl. 

Sportsmassage: 

Er for alle som enten motionerer på fritidsplan og for dig, som træner intensivt og ofte. Hovedformålet med sportsmassage er at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet. Sportsmassage kan også bidrage til at løsne anspændte muskler, lindre hævelse og samtidig minimere risikoen for skader.

Hotstone massage: 

Hotstone massage er en dybdegående massageform, som ikke kun løsner musklerne i kroppen, men også giver en indre ro. Dybdegående massage løsner op for spændinger i kroppen på en blid måde og øger blod- og lymfe cirkulation, hvilket kan afhjælpe smerter.

Essential oil massage behandling:

Et dejlig Essential Treat med 6 forskellige olier. Det er wellness massage , hvor jeg under behandlingen arbejder med kroppens meridian baner og energipunkter, jeg masserer olierne ind på ryggen, i nakken på ørerne og under fødderne. Teknikken kombinerer de unikke fordele ved menneskelig berøring, med kraften af de individuelle essentielle olier. Behandlingen er ideel til ALLE der nyder en generel velværeoplevelse. Den er også ideel til stressramte, sensitive sjæle, muskelspændinger og hvis du gerne vil booste dit immunsystem.

Wellness-pakke for en eller to personer: 

Bliv forkælet med en 30 min. Essential oil massage fra top til tå. Derefter en luxus Forever aloe bio-cellulose ansigtsmaske og Forever Living ARGI+ drink.

Akupunktur:

AcuNova

Hvad er AcuNova?
AcuNova er et efterhånden meget udbredt akupunktursystem, som anvendes til behandling af en lang række af lidelser, men har især vist sig effektivt til behandling af alle former for smerter samt til behandling af alvorlige øjensygdomme.
AcuNova virker via nervesystemet, som påvirkes ved hjælp af reflekspunkter i og omkring alle led i kroppen. Rundt omkring leddene er der specielle reflekspunkter, som ved indstik af nåle sender signaler til hjernen, og frigør forskellige hormonstoffer, som derved påbegynder en "reparation" af det aktuelle problem. Det er nøglen til AcuNova's virkemåde. Netop fordi AcuNova virker via nervesystemet, så vil man i de fleste tilfælde opleve meget hurtige resultater.

Sportsakupunktur 

Henvender sig ikke kun til dem, der allerede har en skade, eller som er generet af smerter. Akupunkturen er gavnlig for alle, da behandlingsformen har en meget forebyggende effekt. Behandlingsformen får nemlig musklerne til at slappe helt af, så de derved kan restituere mest  muligt. På den måde har dine muskler, sener og led de bedste vilkår for at modstå og undgå smerter.

Sportsakupunktur kan hjælpe dig, der har… Løberknæ, Springerknæ, Tennisalbue, Golfalbue, Skinnebensbetændelse, Seneskedehindebetændelse. Samt andre former for gener. Forebyggende effekt.

Massage og akupunktur:

Der startes med 25 min. Akupunktur som følges op af 35 min. massage. Jeg løsner op i kroppen med sportsmassage, så kan vi hjælpe kroppen med at hele sig selv ved hjælp af sportsakupunktur. Sportsakupunkturen frigør endorfiner og kortison ved hjælp af stimulering af nåle i de såkaldte ”triggerpunkter.” Det har en smertelindrende effekt, og det giver kroppen et skub mod en hurtigere helingsproces.

Detox Fodspa Behandling:

Der startes med 30 minutters detox fodspa derefter 20 minutters massage af underbenene.
Grunden til fodspasystemer er så effektive, er fordi dine fødder indeholder flere end 60 akupunktur-punkter samt 7000 nerveender. Som resultat af dette vil det blod, der strømmer til dine fodsåler, tjene til at komme af med toksiner gennem disse nerveender og akupunktur-punkter. Dette får din krop i balance, og harmoniserer den ved at sende signaler op gennem lymfekirtlerne for at stimulere afgiftningsprocessen.
For at få en god effekt af behandlingerne, skal man afse tid til 2 behandlinger om ugen, de første 2-3 uger. Herefter 1 gang om ugen. Der skal gå minimum 48 timer mellem hver behandling, og totalt set bør man have 10 behandlinger. Efter sådan en kur kan man vælge at tage behandlingen 1-2 gange om måneden for at støtte og vedligeholde kroppens balance.
Første behandling 350kr.
Det er muligt at købe et 10 turs klippekort til 3000kr. for de efterfølgende behandlinger.

Hjælper mod:

-Dårlig hud og pletter
-Forkølelse, influenza og bihuleproblemer
-Sløvhed og træthed
-Hovedpine og migræne
-Lugtende ånde og kropslugte
-Kliniske forsøg har også vist betydelige resultater med en bred mangfoldighed af andre lidelser.
Du bør ikke bestille Detox Fodspa behandling, hvis du er gravid, under 5 år gammel, lider af epilepsi, har fået et organ implanteret, har haft en pacemaker eller har nogen form for åbne sår eller hudafskrabninger på dine fødder.
Man skal altid drikke rigeligt med vand før og efter behandlingen.